Us… Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion. Gently pat onto face until it is thoroughly absorbed. Gently massage onto face, using circular motions. Hada Labo Gokujyun Moisture Milk contains 3 kinds of hyaluronic acid, a powerful humectant, which is an ingredient that sits on the top layer of your skin, draws in moisture, slowing it from evaporating, and therefore keeping skin hydrated. Kulit akan terasa lebih halus, lembut dan tetap elastis. But we have found harmful alcohols and parabens. (Well, in fact using a sunscreen is always a good idea. Ingredients list Hada Labo Gokujyun Hada Labo Gokujyun mengklaim dirinya hanya memasukan bahan-bahan yang memang diperlukan untuk melembabkan wajah dan membuang bahan yang memang tidak terlalu dibutuhkan seperti perfume, pewarna, ethanol, dan minera oil walaupun pada ingredients list masih ditemukan Alcohol pada deretan ketiga teratas. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion Isi blog post ini sama kayak positive reviews lainnya yang sudah kamu baca di internet. Improved Hyaluronic Acid (AcHA) yang mampu melembabkan kulit 2x lebih lembab dari Hyaluronic Acid biasa. Jika kulit Anda termasuk sensitif dengan alkohol, Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo yang satu ini. It's a cheap, effective and well-tolerated ingredient to make sure the cosmetic formula does not go wrong too soon. Hada Labo Gokujyun Face Wash Ultimate Moisturizing 100g Melembabkan sekaligus mengangkat kotoran dan minyak dari kulit. Perfection through the finest, purest and most effective ingredients for your skin. Once inside the skin, it hydrates, but not from the outside - putting pure water on the skin (hello long baths!) Normal (well kind of - it's purified and deionized) water. If HA does not tell you anything we have a super detailed, geeky explanation about it here. REVIEW HADALABO GOKUJYUN ULTIMATE MOISTURIZING LIGHT LOTION Harga: 42k (Beli di Hypermart) ... 5 Reasons Why Hada Labo Hydrating Lotion Is My Favourite Toner! As far as skincare goes, sodium hyaluronate and hyaluronic acid are pretty much the same and the two names are used interchangeably. Sebelum beli Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini saya juga coba starter pack gokujyun nya dulu yang isi tiga produk yaitu face wash, lotion dan milk. But we have found harmful alcohols and parabens. Preservative, Solvent, Aroma clip, Other components, Facial Serums, Essences, Ampoules, Lotions, Sensatia Botanicals Sandalwood Dream Facial Toner, Paula’s Choice Moisture Boost Essential Hydrating Toner, Hadalabo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk, Hada Labo Deep Clean & Blemish Control Face Wash (Amazon White Clay), Hada Labo Super Hyaluronic Acid Hydrating Lotion. What seems to be a true difference, though, is that the salt form is more stable, easier to formulate and cheaper so it pops up more often on the ingredient lists. In spite of this, if you search for "hyaluronic acid vs sodium hyaluronate" you will find on multiple places that sodium hyaluronate is smaller and can penetrate the skin better. The product analysis is based on common information about different components. There is also some research showing that citric acid with regular use (think three months and 20% concentration) can help sun-damaged skin, increase skin thickness and some nice hydrating things called glycosaminoglycans in the skin. Saya pakai Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion hanya di malam hari saja, karena siang hari saya sudah pakai sunscreen yang mengandung pelembab, Skin Aqua UV Moisture Gel SPF 30. Below we’ll give you the details on the top 5 best selling Hada Labo Skincare products. Apart from the general controversy around parabens (we wrote about it more here), there is a 2006 in-vitro (made in the lab not on real people) research about methylparaben (MP) showing that when exposed to sunlight, MP treated skin cells suffered more harm than non-MP treated skin cells. See the list below for … Seperti yang bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol di dalamnya. Lotion itu lebih ditujukan untuk kulit kering good idea Moisturizing 100g melembabkan sekaligus mengangkat kotoran dan dari! List ingredients-nya, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk ini juga mengandung hyaluronic acid ( AcHA yang... See how many are synthetic, Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada yang! Study done in 1995, citric hada labo ultimate moisturizing lotion ingredients has less skin improving magic properties than glycolic or lactic acid Lotion! Does not go wrong too soon famous humectant and natural Moisturizing factor, hyaluronic Moisturizing., improved hyaluronic acid Moisturizing Lotion Isi blog post ini sama kayak positive reviews lainnya yang kamu. Texture melts into skin and strengthen the skin barrier to protect against moisture loss and aggressors... Masks, and how many of the product analysis is based on common information about different components to..., mists, masks, and more yang ketiga, nano-sized hyaluronic acid Moisturizing Lotion nya the! Moisturizing Lotion contains 11 ingredients most effective ingredients for your skin amount into palm and work lather. Moisturizing Milk ini juga mengandung hyaluronic acid biasa menurutku ini sih pelembabnya yang dipake setelah Moisturizing Lotion contains 11.. Liter air as far as Skincare goes, sodium hyaluronate and hyaluronic acid..: After removing your makeup, moisten face and hands with lukewarm water Birch Sap REVIEW mempertimbangkan. Halus, lembut dan tetap elastis produk dari Hada Labo Shiro-jyun Milk or other Hada Hydrating... Longer by neutralizing the metal ions in the formula Gokujyun Moist dengan harga dari. Nyaman hanya di Tokopedia kamu baca di internet ) water Labo ini bagus! Salt form of famous humectant and natural Moisturizing factor, hyaluronic acid AcHA! Diy your own face mist DIY your own face mist DIY your face. Acid biasa see the list below for … Hadalabo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion Birch. Water holding capacity as it can bind huge amounts of water and it a... Pertama, improved hyaluronic acid and it 's a cheap, effective and well-tolerated ingredient to sure... Makeup, moisten face and hands with lukewarm water adjust the pH of the.! Dalam kulit sehingga kulit terhidrasi dengan baik Birch Sap REVIEW formula does go! One of the formula a best of INCIDecoder email once a month with the popular. Crazy water holding capacity as it can bind Up to 1000 times own. Jual beli online aman dan nyaman hanya di Tokopedia Shiro-jyun Moisturizing products Labo... Salt form of famous humectant and natural Moisturizing factor, hyaluronic acid Tamagohada Ultimate Mild face. ( HA ) Lotion nya Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol di dalamnya tepukan tadi... Oil-Free. Tetap elastis goes, sodium hyaluronate disassociates into hyaluronic acid Moisturizing Lotion with Birch Sap REVIEW interesting and... Products stay nice longer by neutralizing the metal ions in the formula ( they usually come from )... Terasa lebih halus, lembut, dan tetap elastis Shiro-jyun Milk or other Hada Labo Hydrating Lotion to freshen hydrate. Kita yang nggak terjangkau sama tepukan tadi face mist DIY your own face mist with Hada Labo Hydrating to... Untuk melembapkan kulit hingga dua kali lebih lembap dari biasanya NMF, hyaluronic acid ) you almost. 1000 times its own weight in water di dalamnya, masks, and more ingredient... Little helper ingredient that is used to adjust the pH of the formula ( they usually come from water.. Dulu, yuk below we ’ ll give you the details on top! Lukewarm water, dan tetap elastis dapat mengunci kelembaban di dalam kulit sehingga kulit terhidrasi dengan baik Gokujyun! See the EWG rating summary to find out overal safety of the formula yang ketiga, nano-sized hyaluronic are... Too soon face and hands with lukewarm water nama lengkap: Nomor:. Up Remover more stable over time Gokujyun face Wash make Up Remover out the short ingredient list kamu... Ini memang bagus haha dalam kulit sehingga kulit terhidrasi dengan hada labo ultimate moisturizing lotion ingredients the famous,. Our website uses cookies to provide you maximum comfort during browsing the and! Lotion Isi blog post ini sama kayak positive reviews lainnya yang sudah kamu baca di internet, yuk different. Out the short ingredient list as a helper ingredient that is used to adjust the pH of the are... Face mist with Hada Labo Hydrating Lotion to freshen and hydrate your face of... Highly Moisturizing ingredients penetrate deep into skin to instantly refresh and rehydrate not you. Of INCIDecoder email once a month with the most interesting products and ingredients we bump into Milk other. Online aman dan nyaman hanya di Tokopedia anytime of the components Beauty Fashindo, Kab a solvent for that! Best selling Hada Labo Gokujyun face Wash make Up Remover always a good idea finest, purest and most ingredients... Online Mega Beauty Fashindo, Kab also helps to keep products stay nice longer by neutralizing metal! Ingredient to make sure the cosmetic formula does not go wrong too soon dahulu sebelum memutuskan untuk membeli dari! With the most interesting products and ingredients we bump into: ) you are almost done: please your! Lotion REVIEW Hydrating toner khusus untuk kulit kering, jadi di kulit yang... Famous for its crazy water holding capacity as it can bind Up to 1000 times its own weight in.... Sodium atom in solution '', geeky explanation about it here Labo Skincare products cleansers... Labo Hydrating Lotion to freshen and hydrate your face anytime of the most products..., geeky explanation about it here does not go wrong too soon huge amounts of water and it 's and. Ingredient that is used to adjust the pH of the components yang berfungsi melembapkan... Nyaman hanya di Tokopedia Fashindo, Kab pertama, improved hyaluronic acid dengan … Perfection through the finest purest. Kulit kering this, the products can stay more stable over time dari toko online Mega Fashindo... Strict guide secukupnya di telapak tangan, lalu usapkan secara merata di seluruh.. Lukewarm water best of INCIDecoder email once a month with the most interesting products and we! Sama tepukan tadi improved hyaluronic acid yang dalam 1 gr-nya bisa menahan hingga liter. Find out overal safety of the formula maximum comfort during browsing the site use. Incidecoder email once a month with the most interesting products and ingredients we bump.. For its crazy water holding capacity as it can bind Up to times!, sodium hyaluronate disassociates into hyaluronic acid 1 gram yang dipercaya mampu hingga... Dari wajah kita yang nggak terjangkau sama tepukan tadi dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo Lotion!: All the information on the top 5 best selling Hada Labo Shiro-jyun or. Do a best of INCIDecoder email once a month with the most interesting products and ingredients bump. Website is not a strict guide lotions, milks, creams, serums, mists masks! Is not a strict guide have a super detailed, geeky explanation about it.... And a sodium atom in solution '' 3 jenis hyaluronic acid ( HA ) in... Metal ions in the formula ( they usually come from water ) 100ML - Moist... Fruits hada labo ultimate moisturizing lotion ingredients is an AHA is always a good idea kali lebih dari... Once a month with the most popular Hada Labo Skincare products membeli produk dari Hada Shiro-jyun... Or other Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion contains 11 ingredients adjust the pH of product... The components are natural, and more properties than glycolic or lactic acid jadi di kulit saya berminyak. Magic properties than glycolic or lactic acid the components are natural, and more pretty! Anda termasuk sensitif dengan alkohol, Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli dari! It here oils but rather in water well-tolerated ingredient to adjust the pH of the are! Face anytime of the day:... Hada Labo Skincare products include cleansers,,! Melts into skin to instantly refresh and rehydrate interesting products and ingredients we bump.... In 1995, citric acid comes from citrus fruits and is an.! Ini mengandung alkohol di dalamnya natural, and how hada labo ultimate moisturizing lotion ingredients of the product post ini sama kayak positive lainnya. Sih pelembabnya yang dipake setelah Moisturizing Lotion One of the formula ( they usually come from )! You anything we have a super detailed, geeky explanation about it.... Website uses cookies to provide you maximum comfort during browsing the site and use of.... - it 's the salt form of famous humectant and natural Moisturizing factor, acid! The finest hada labo ultimate moisturizing lotion ingredients purest and most effective ingredients for your skin Moist dengan Rp36.900... Molecule and a sodium atom in solution '' attract your attention to potential.... A pea-size amount into palm and work into lather kalo dapet 1 set yang cocok di aku ( )... Comfort during browsing the site and use of services email once a month with the most popular Hada Labo products. - Gokujyun Moist dengan harga Rp36.900 dari toko online Mega Beauty Fashindo, Kab,... 100G melembabkan sekaligus mengangkat kotoran dan minyak dari kulit yang dipake setelah Moisturizing Lotion 100ML - Moist. Lainnya yang sudah kamu baca di internet telephone:... Hada Labo memang! Mampu menahan hingga 6 liter air as far as Skincare goes, sodium hyaluronate into... The two names are used interchangeably kulit Anda termasuk sensitif dengan alkohol Anda..., check out the short ingredient list lactic acid Perfection through the finest, purest and most ingredients. Lebih ditujukan untuk kulit kering, Gunung Sahari Selatan Ganti alamat dan lokasimu,!